ZRUŠENO - Oslavy 125 let od založení SDH Praha - Písnice

Název organizace: 
SDH Praha - Písnice
Datum: 
14.09.2024 14:00 - 18:00
Cena vstupného: 
ZDARMA

AKCE  ZRUŠENA:

Těšili jsme se, že o víkendu se s Vámi všemi setkáme, ukážeme Vám netradiční hasičskou techniku, předvedeme různé dynamické ukázky naší práce, dětem nabídneme spoustu zajímavých a netradičních aktivit a mnoho dalšího...

Člověk míní, ale život mění. S lítostí Vám musíme oznámit, že jsme nuceni zrušit plánovanou akci Oslavy 125 let od založení SDH Písnice, která se měla konat tuto sobotu 14. září 2024. Toto rozhodnutí nebylo učiněno lehce, ale na základě aktuální meteorologické výstrahy, která předpovídá extrémní deště a větrné poryvy.

Byli jsme připraveni, že bychom akci uspořádali pouze ve vnitřních prostorách garáže a hasičské stanice, ALE...

Posláním všech hasičů je pomoc bližnímu v nouzi. A když je potřeba pomoci, tak nás tam určitě najdete. Jelikož můžeme být kdykoliv povoláni k ochraně života, zdraví a majetku našich spoluobčanů, tak bychom si společné oslavy stejně neužili a proto jsme se po důkladné a zralé úvaze rozhodli, že je zrušíme a přesuneme na jiný, zatím blíže neurčený termín.

Chápeme, že toto rozhodnutí u Vás může vyvolat zklamání, a upřímně se omlouváme za případné komplikace. Děkujeme za Vaše pochopení a podporu a doufáme, že se tuto významnou událost podaří oslavit v lepších podmínkách v blízké budoucnosti.

 

 

 

Adresa: 
hasičská stanice
Hoštická 701/33
Praha-Libuš
Česká republika
49° 59' 52.4076" N, 14° 27' 46.0296" E
CZ