Kurzy první pomoci

Datum: 
11.10.2018 17:00

MČ Praha-Libuš pod záštitou radního pro zdravotnictví hl. města Prahy pořádá v rámci projektu Zdraví v Libuši a Písnici napříč generacemi dva kurzy první pomoci pro veřejnost.

První kurz se bude konat ve čtvrtek 11. října od 17:00, druhý se bude konat o týden později ve čtvrtek 18. října od 17:00. Oba kurzy proběhnou v zasedací místnosti MČ Praha-Libuš (Libušská 1, budova pošty) a budou zaměřeny na základní kurz první pomoci. V tomto kurzu první pomoci vás odborníci naučí, jak se zachovat v těžkých životních situacích, se kterými se můžete setkat vy nebo vaši blízcí v každodenním životě. Moderní interaktivní formou s důrazem na praktický nácvik vás naučí, jak poskytnout adekvátní a včasnou první pomoc. Veškeré úkony si na kurzech prakticky vyzkoušíte. Klade se důraz na nácvik neodkladné resuscitace na resuscitačních modelech, včetně nácviku použití automatického externího defibrilátoru. Každý účastník obdrží certifikát o absolvování kurzu.

Kurzy jsou na sobě nezávislé, jedná se o samostatné kurzy, není potřeba absolvovat oba. Kapacita jednoho kurzu je 20 osob. Pro občany MČ Praha-Libuš jsou kurzy zdarma. Dlka kurzu je minimálně 3 hodiny.

Přihlásit se můžete pomocí SMS na tel. 732 643 920, nebo e-mailem na adresu: borsky@praha-libus.cz.