VIDEA Z OBOU AKCÍ - Montessori pedagogika - Claus-Dieter Kaul

Datum: 
19.03.2019 14:30

VIDEA Z OBOU AKCÍ

Vážení a milí příznivci moderní pedagogiky, jejíž základem jsou principy Montessori.

 

Minulý týden, již po několikáté, navštívil Českou republiku pan Claus Dieter Kaul, aby se setkal s učiteli, rodiči a letos poprvé i s veřejnými činiteli z oblasti školství.

V úterý 19. března 2019 odpoledne se pan Kaul sešel v Montessori programu ve škole na Beránku se zájemci z řad veřejných činitelů a pedagogů na besedě, které se zúčastnilo zhruba 120 návštěvníků. Na záznam se můžete podívat na této adrese:

Claus Kaul_2019_3_19_odpolední beseda

V tentýž den večer se s panem Kaulem sešlo ještě kolem 90 rodičů. Na záznam z tohoto setkání se můžete podívat na této adrese:

Claus Kaul_2019_3_18_večerní beseda

 

Přejeme příjemnou zábavu při sledování videa.

Mirka Kellovská, Mgr. 

pedagog, vedoucí Montessori programu Na Beránku v Praze 12

Tel: (+420) 724 193 012, Mail: mirka.kellovska@zsmontessori.net

 

------------------------------------------------

Vážení a milí,

zřizovatel mateřských a základních škol MČ Praha-Libuš by vám v období před připomínáním si výročí narození velkého myslitele a praktika v oblasti vzdělávání Jana Ámose Komenského chtěl nabídnout účast na dvou přednáškách oblíbeného praktika a velkého popularizátora vzdělávání z Německa*).

Pan Claus-Dieter Kaul, který opakovaně přednáší v Čechách a podporuje tak snahy o modernizaci a rozvoj vzdělávání cestou blízkou a změřenou především na dítě v procesu vzdělávání a společně s pedagogy i rodiči, kteří se přednášek zúčastňují, moůžeme akci doporučit z mnoha důvodů. Jedno víme jistě, těžko se říká, co vše se dozvíte a co vám přednáška dá, ale těšíte se již na jejím konci na pokračování … na další rok, nové setkání a nové téma. Věříme, že ti z vás, kteří projeví zájem se přednášky zúčastnit a přihlásí se pomocí odkazu níže si odnesou nabytí energií, povzbuzení a dobrou náladu do své další práce.

Nyní je zasílána nabídka na přednášku a besedu, obě dne 19. 3. 2019 s tím, že místo bude upřesněno dle počtu přihlášených osob:

  1. Přednáška především pro pedagogy od 14:30 hod.,
  2. Beseda nejen pro rodiče od 18:00 hod.

O akci:

Pořadatelem obou akcí je zaps. spolek Montessori cesta a Program Montessori v ZŠ Na Beránku ve spolupráci se vzdělávací společností Erudio Montessori s.r.o. a pod záštitou městské části Prahy 12. Finančně akci podpoří MČ Praha-Libuš.

Prosíme o přihlášení jen vážných zájemců. Váš zájem a účast je nutné potvrdit níže v přiložených odkazech. Do přihlášky je možné připojit i dotaz, který pan Kaul v diskuzi zodpoví. Pozvánky najdete v příloze.

Odpolední přednáška je zdarma.

Cena večerní besedy je 250 Kč.

Přihlášku na přednášku ve 14.30 prosím vyplňte zde
Přihlášku na besedu s rodiči v 18.00 prosím vyplňte zde

Budeme se těšit na společná setkání!