Festival nového lunárního roku a staročeského masopustu 2020 - sobota 18.1.2020

Vážení občané,

dovolujeme si Vás pozvat na akci Festival nového lunárního roku a staročeského masopustu, která se koná tuto sobotu 18. 1. 2020 od 17 hod do 20 hod ve společenském sále restaurace Dong Do v areále obchodního centra SAPA. Jedná se o akci pořádanou ve spolupráci se Saparií v rámci projektu MČ Praha-Libuš „Projekt na podporu integrace na území MČ Praha-Libuš“, který je potenciálně spolufinancován Ministerstvem vnitra.

Čeká Vás kulturní zážitek v podobě spojení nejvýznamnějšího svátku východní Asie a tradičního staročeského masopustu včetně ochutnávek různých specialit a delikates z obou zemí. Rok 2020 se bude odehrávat ve znamení kovové krysy. Je rokem hojnosti, přináší dobré příležitosti a vyhlídky.

Jako každý rok rozhodli pomoci a štěstí dopřát i těm, kteří ho ztratili. Ve spolupráci s charitativním projektem Nejdřív střecha pomůžeme lidem, kteří přišli o střechu nad hlavou a chtěli by začít znovu. V rámci doprovodného programu je nejen hudba, tanec, ale i tombola, při které můžete vyhrát krásné ceny a zároveň také podpořit projekt Nejdřív střecha.

MČ Praha-Libuš