Letní kino na Libuši

Dopravní podnik hlavního města Prahy ve spolupráci s MČ Praha-Libuš Vás zvou do letního kina od 17.7. do 20.7.

Oblíbené pojízdné kino Dopravního podniku hl. m. Prahy zavítá poprvé do naší městké části. Kinobus bude promítat na hřišti Lukostřeleckého klubu CERE v ulici Skalská (naproti fotbalovému hřišti SK Libuš) každý večer od pondělí 17. 7. do čtvrtka 20. 7.
Kinobus nabídne 200 míst k sezení, bezplatnou půjčovnu dek a možnost zakoupení občerstvení. Promítání započne vždy po setmění od cca 21:30Vstup na promítání je zdarma. A na jaké filmy se můžeme na Libuši těšit?

V pondělí nás čeká český rodinný animovaný film Lichožrouti o radostech a strastech zlodějů ponožek.
V úterý se bude promítat český film Bezva ženská na krku. Jde o komedii o Elišce, která chce začít nový život jako učitelka ve středočeské vesnici, je ale nastěhována do domu, kde bydlí místní hrobník Božíček.
Středa bude patřit americko-britskému filmu Kick-Ass. Vypráví příběh obyčejného teenagera, který se snaží stát opravdovým superhrdinou pod jménem Kick-Ass.
Poslední promítací den bude patřit dramatu Polina. Polina se již v útlém věku stala žákyní učitele klasického tance a přísného perfekcionisty profesora Bojinského. Již od začátku směřuje Polinu na dráhu klasické ruské baletky a ta je na nejlepší cestě stát se členkou baletního souboru prestižního moskevského Velkého divadla.
Návštěvníci budou mít možnost přispět do kasičky Nadace Nova, a pomoci tak někomu, kdo naši pomoc velmi potřebuje.
Doprovodný program dolaďujeme a budeme vás o něm informovat na webových stránkách MČ Praha-Libuš, Facebooku Praha-Libuš a pomocí infoservisu. Areál bude otevřen cca od 19:30. Přijďte si užít červencové filmové večery.

PřílohaVelikost
PDF icon Kinobus - program786.65 KB