17. ročník Veletrhu sociálních služeb – včetně slosování o ceny, kupon přiložen

ve čtvrtek 15. září 2016 - 11:00 hod - 18:00 hodin ve 2. patře bývalého obchodního domu Prior na Sofijském náměstí. Vstup: po venkovním schodišti z prostoru trhů a bezbariérový vchod naleznete v boční straně Prioru ze strany parkoviště.

Znáte ve svém okolí někoho, kdo se ocitl v tíživé sociální situaci? Pečujete o své dříve narozené rodiče, nebo příbuzného? Nevíte si rady se svým zdravotně postiženým dítětem? Potřebujete poradit? Právě pro Vás je určen Veletrh sociálních služeb, který můžete navštívit ve čtvrtek 15. září 2016 od 11:00 hod do 18:00 hodin ve 2. patře bývalého obchodního domu Prior na Sofijském náměstí. Vstup na veletrh je po venkovním schodišti z prostoru trhů a bezbariérový vchod naleznete v boční straně Prioru ze strany parkoviště v dolní části Sofijského náměstí.

Veletrh pořádá městská část Praha 12 již po sedmnácté. Letos se poprvé na veletrhu představí také městská část Praha-Libuš. K návštěvě veletrhu zveme obyvatele jak městské části Praha 12, tak městské části Praha-Libuš. Využijte příležitosti osobního setkání s poskytovateli sociálních a návazných služeb a možnosti konzultovat životní situace s kvalifikovanými odborníky a získat informace o poskytovaných službách. Osobně se budete moci seznámit s pracovníky více jak 30 organizací, které poskytují sociální služby pro občany naší městské části. Na Veletrhu bude představen i vzdělávací cyklus Senior akademie, který se uskuteční poprvé na území městské části Praha 12 ve spolupráci s Městskou policií hl. m. Prahy. V rámci doprovodného programu se budete moci detailněji seznámit s nabídkou jednotlivých organizací. Můžete si zde též zakoupit výrobky osob se zdravotním postižením z chráněných dílen. Na všechny návštěvníky čeká slosovatelný kupón o věcné ceny.
Po celý den bude také probíhat doprovodný program na Sofijském náměstí - prodej a workshop zaměřený na cizokrajnou kuchyni, prodej doplňků zdravé výživy. Pro dětské návštěvníky bude zajištěn skákací hrad a kolotoč. V odpoledních hodinách vystoupí hudební duo Vlasta a Pavla.
Městská část Praha 12 vydává jako nezbytnou a tradiční součást Veletrhu sociálních služeb Katalog poskytovatelů sociálních a návazných služeb s aktualizovanými kontakty a informacemi na rok 2016. Katalog si budete moci zdarma vyzvednout přímo na Veletrhu, nebo později v budově Radnice městské části Praha 12 v Pískové ulici.

V rámci Veletrhu se uskuteční Den zdraví, který je podpořen finančním příspěvkem hlavního města Prahy na realizaci projektů v oblasti MA21. Veřejnosti budou nabízeny bezplatné konzultace na téma výživa a zdravý životní styl, adiktologické poradenství, testování míry závislosti na nikotinu a alkoholu, diagnostika a základní informace o generalizovaných úzkostných poruchách, měření krevního tlaku, prevence rizikových faktorů tzv. nemocí 21. století. Zájemci mohou absolvovat bezplatné vyšetření zraku a individuální konzultaci výsledků včetně případného doporučení dalšího postupu.
Jako každý rok mohou návštěvníci získat zajímavé ceny prostřednictvím slosování návštěvnických kupónů. Vyplněný kupón mohou zájemci v průběhu veletrhu odevzdat pořadatelům. Losování se uskuteční dne 15. září 2016 v 17.30 hodin v prezentačních prostorách veletrhu na Sofijském náměstí. Návštěvnické kupony budou k dispozici i na místě.
Mgr. Zbyněk Boublík, zástupce starostky MČ Praha 12
-----------------------------------------------------

Návštěvnický slosovatelný kupon
na akci pořádanou
Úřadem městské části Praha 12

Veletrh sociálních služeb
konaný dne 15. 9. 2016
ZAHÁJENÍ LOSOVÁNÍ V 17:30
CENY BUDOU PŘEDÁNY OSOBNĚ PŘÍTOMNÝM NÁVŠTĚVNÍKŮM
Účastník soutěže uděluje organizátorovi souhlas se zpracováním svých osobních údajů v rozsahu - jména, příjmení, adresy, telefonního čísla pro účely realizace losování návštěvnických kuponů a pro účely informování účastníků tomboly o výhrách v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů. Organizátor je oprávněn zpracovávat osobní údaje poskytnuté účastníky soutěže po dobu trvání tomboly.

Jméno, příjmení: ................................................................................................
Adresa: ...................................................................................................................
Telefonní kontakt: .............................................................................................
Podpis ..............................

PřílohaVelikost
PDF icon Leták294.08 KB
PDF icon Pozvánka - Seniorská akademie581.36 KB