4. ročník Seniorské akademie

S ohledem na úspěšný průběh předešlých ročníků Senior akademie a především pro velký zájem veřejnosti připravila MČ Praha 12 ve spolupráci s Městskou policií hlavního městy Prahy, její již čtvrtý ročník.

Projekt Senior akademie je přednostně určen pro seniory a zdravotně a tělesně postižené občany z městských částí Praha 12 a Praha–Libuš.

Stejně tak jako v minulých ročnících proběhne celkem 12 dvouhodinových přednášek, během nichž se účastníci seznámí s problematikou prevence osobního bezpečí, zabezpečení majetku, bezpečnosti seniorů v provozu metropole, se základy právního vědomí, nutné obrany a krajní nouze, kriminalistikou, mimořádnými událostmi, první pomocí, požární ochranou, domácím násilím, finanční gramotností, s problematikou tzv. „šmejdů“ a jiných podvodníků, ale také i s pravidly chovu psů na území hl. m. Prahy. Součástí Senior akademie budou exkurze do Muzea Policie České republiky, Psího domova v Troji a Centrálního operačního střediska Městské police hlavního města Prahy.

Cyklus přednášek se uskuteční v průběhu září až prosince letošního roku v prostorách Viničního domku v Modřanech.

Vzhledem k omezené kapacitě účastníků „Senior akademie“ doporučujeme odevzdat vyplněnou přihlášku do 31. srpna 2019 na recepci Úřadu městské části Praha 12, Písková 830/25, kde budou přihlášky také k dispozici.

PŘÍHLÁŠKA K VYTIŠTĚNÍ PŘILOŽENA V SOUBORU VÝŠE v rámci letáku nebo samostatně jako obrázek

 

Jiří Karásek

koordinátor prevence kriminality 

odbor sociálních věcí Úřadu městské části Praha 12

PřílohaVelikost
PDF icon Leták s přihláškou329.25 KB
4. ročník Seniorské akademie