STÁLE JEŠTĚ VOLNÁ MÍSTA NA 4. ročníku Seniorské akademie

DOVOLÍME SI UPOZORNIT DŘÍVE NAROZENÉ NA STÁLE JEŠTĚ VOLNÁ MÍSTA NA TÉTO AKCI.

Zajímavostí pro účastíky akce je závěrečné víkendové pozvání na setkání skupin účastníků v prostorách rekreačního střediska policie. Pro absolventy kurzu je toto pozvání a celý víkend jako odměna zdarma. 

Prosím ododatečné zájemce, aby se hlásili  na odboru sociálních věcí Úřadu městské části Praha 12 na kontaktu:

Mgr. Jiří Karásek, koordinátor komunitního plánování, tel.: 244 028 314, e-mail: karasek.jiri@praha12.cz

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

S ohledem na úspěšný průběh předešlých ročníků Senior akademie a především pro velký zájem veřejnosti připravila MČ Praha 12 ve spolupráci s Městskou policií hlavního městy Prahy, její již čtvrtý ročník.

Projekt Senior akademie je přednostně určen pro seniory a zdravotně a tělesně postižené občany z městských částí Praha 12 a Praha–Libuš.

Stejně tak jako v minulých ročnících proběhne celkem 12 dvouhodinových přednášek, během nichž se účastníci seznámí s problematikou prevence osobního bezpečí, zabezpečení majetku, bezpečnosti seniorů v provozu metropole, se základy právního vědomí, nutné obrany a krajní nouze, kriminalistikou, mimořádnými událostmi, první pomocí, požární ochranou, domácím násilím, finanční gramotností, s problematikou tzv. „šmejdů“ a jiných podvodníků, ale také i s pravidly chovu psů na území hl. m. Prahy. Součástí Senior akademie budou exkurze do Muzea Policie České republiky, Psího domova v Troji a Centrálního operačního střediska Městské police hlavního města Prahy.

Cyklus přednášek se uskuteční v průběhu září až prosince letošního roku v prostorách Viničního domku v Modřanech.

Vzhledem k omezené kapacitě účastníků „Senior akademie“ doporučujeme odevzdat vyplněnou přihlášku do 31. srpna 2019 na recepci Úřadu městské části Praha 12, Písková 830/25, kde budou přihlášky také k dispozici.

PŘÍHLÁŠKA K VYTIŠTĚNÍ PŘILOŽENA V SOUBORU VÝŠE v rámci letáku nebo samostatně jako obrázek

Jiří Karásek

koordinátor prevence kriminality 

odbor sociálních věcí Úřadu městské části Praha 12

PřílohaVelikost
PDF icon Leták s přihláškou329.25 KB
STÁLE JEŠTĚ VOLNÁ MÍSTA NA 4. ročníku Seniorské akademie